top of page
1 niet genoeg.png

Over ons

Wij ontwikkelen en verbeteren op innovatieve wijze rijdend en rollend materieel, slimme, vaak op maat, werkplaatsproducten voor de zakelijke markt. Met in eerste instantie, het oog op, onze eigen harmonicaschragen.

Wij verzorgen equipment voor de logistiek/magazijnen, industrie, automotive/autoschadeherstel.

U vindt onze producten in (industriële) werkplaatsen, magazijnen/orderpickcentra, autoschadeherstelbedrijven, vast en of op locatie.

lengteprofiel gewicht lossen 2.png

Waarom?

Rijdend materieel is er voldoende. Echter bijna altijd gestandaardiseerd. En grote

“sta-in-de-wegs” op het moment dat het niet nodig is. De Harmonicaschraag, kan worden ingeklapt en makkelijk in de hoek gezet worden, wanneer deze niet nodig is. Zorgt zorgt voor een opgeruimde en overzichtelijke werkplaats/werkplek. Toch een kar, werkplek, werkbank nodig ? , dan is de Harmonicaschraag eenvoudig zo bij te rijden en in gebruik te nemen. Projecten die van locatie A naar Locatie B moeten, kunnen al rijdend zo verzet worden. Geen pallet, heftruck en of mankracht voor nodig. Bepaalde werkzaamheden die voorheen met twee personen noodzakelijk waren, kunnen nu zelfstandig  geregeld worden. Kostenbesparingen op personeel, ruimte en door de goede werkhoogte-bepaling op vermindering van het ziekteverzuim  

bottom of page